0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ožegović: Verujem da će Rad izboriti opstanak

Objavljeno: 15.02.14 u 11:09

Mladi napadač Ognjen Ožegović sporazumno je raskinuo ugovor sa fudbalskim klubom Crvena zvezda, pri čemu je talentovani napadač oprostio dug svom, sada već bivšem klubu, koji iznosi 15.000 evra.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ožegović, koji je prošle godine bio član reprezentacije do 19 godina koja je osvojila Evropsko prvenstvo, prethodu polusezonu proveo je na pozajmici u Voždovcu. Mladi napadač je zimske pripreme proveo sa ekipom Crvene zvezde.

Odmah po raskidu ugovora sa Crvenom zvezdom, Ožegović je pronašao novi angažman u beogradskom Radu. 19-godišnji fudbaler je sa ‘građevinarima’ potpisao ugovor na šest meseci. Ekipu sa Banjice u prolećnom delu Jelen Superlige Srbije očekuje borba za opstanak, pošto tim koji vodi Aleksandar Janković, zauzima poslednju poziciju.

„Nadam se da ću pomoći ekipi Rada da opstane u Superligi. Verujem da ću se brzo uklopiti u sistem i ispunjavati sve zahteve trenera. Posebno me raduje činjenica da ću igrati u istom timu sa nekoliko prijatelja iz reprezentacije“ – istakao je Ožegović.

Takmičenje u Superligi nastavlja se sledećeg vikenda, a u prvom kolu ekipa Rada gostovaće Čukaričkom.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter