0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Bosanci ne odustaju, Gudelj još jednom ponovio da želi samo dres Srbije

Objavljeno: 13.02.14 u 17:37

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine krenuo je u ofanzivu kako bi privoleo igrače koji su se do sada dvoumili da li žele da igraju za selekciju ove zemlje pa su pozvali šestoricu potencijalnih novih reprezentativaca da 5. marta dođu u Inzbruk.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tog dana „zmajevi“ u Austriji igraju prijateljsku utakmicu sa Egiptom što je po mišljenju selektora Safeta Sušića odlična prilika da se novi reprezentativci upoznaju sa igračioma koji od ranije igraju za Bosnu i Hercegovinu.

Pored Muamera Tankovića (Fulam), Dina Arslanagića (Standard), Raifa Husića (Bajern), Denisa Salanovića (Atletiko Madrid) i Denija Miloševića (Standard) pismeni poziv dobio je i mladi reprezentativac Srbije Nebojša Gudelj.

Međutim, igrač AZ Alkmar još jednom je u izjavi za beogradski Sport ponovio da mu je čast da ga Safet Sušić želi u svojoj reprezentaciji, ali da je njegova jedina želja da u budućnosti nastupa za selekciju Srbije za koju je već odigrao 11 utakmica u mlađim kategorijama.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter