0
Domaći fudbal

Vratio se da pomogne

Objavljeno: 03.11.12 u 09:50

Kao što smo već javili, bivši generalni sekretar Crvene zvezde Nebojša Leković, izabran je na predlog predsednika Vladana Lukića za novog člana Upravnog odbora Crvene zvezde.

Leković smatra da bez obzira na tešku situaciju u kojoj se klub nalazi stvari mogu i moraju da krenu na bolje.

Upitan da objasni motive zbog kojih je ponovo u klubu Leković je rekao da on zapravo nikad nije ni odlazio ali da novonastala situacija zahtevaja njegovu drugačiju ulogu od prethodne.

„Želim da pomognem na drugi način sad kad je najteže. Vreme će pokazati na koji… Vodim se onom narodnom, u dobru je lako biti dobar, na muci se poznaju junaci.“

Kada je u pitanju teška finansijska situacija novi član UO Zvezde smatra da postoji način koji bi klub stavio na „zelene grane“, a njegov optimizam baziran je na kako je rekao „potencijalnu mladih igrača i brojnosti zvezdine publike

„Zvezda je nekima pre ove uprave bila eksperiment, zato se našla u takvoj situaciji. Ona je, ipak, najveći klub na ovim prostorima i vrlo brzo može da se podigne. Imam potencijal u školi i mlade igrače u prvom timu, a uz nju je i brojna publika. Objektivno, loše je situacija u državi i društvu što se najviše odslikava na sport, ali postoji manevarski prostor. Zvezda je iznad svih.“ rekao je Leković za Sportski žurnal.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter