0
Evropske lige

Jovetić: Imao sam ponudu Reala, ali sam izabrao Siti zbog boljeg projekta

Objavljeno: 05.02.14 u 16:43

Crnogorski reprezentativac i fudbaler Mančester Sitija, Stevan Jovetić, otkrio je engleskim medijima da je prošlog leta imao ponudu Real Madrida, koju je na kraju ipak odbio jer je smatrao da je projekat ‘građana’ mnogo bolji.

Stevan Jovetić

„Da, bila je ponuda Reala, ali sam izabrao da pređem u Mančester Siti. Takvu odluku sam doneo jer klub ima zaista veliki projekat sa mnogo igrača. Trebalo je da dođem u Siti godinu dana ranije, ali sam imao sjajnu sezonu u Fiorentini kod trenera Montele.

Malo je igrača na svetu koji bi odbili ponudu madridskog Reala, a Jovetić je definitivno jedan od njih. Ipak, nakon izbora da pređe u Mančester Siti, stvari nisu išle po planu crnogorskog reprezentativca. Do sada je odigrao samo devet utakmice, svaki put je ulazio u igru sa klupe i uspeo je da postigne samo jedan gol.

„Prethodni period je bio veoma težak za mene jer nisam igrao. Ipak, nikada nisam sumnjao u sebe, čak ni u najtežim trenucima. Znao sam da imam potreban kvalitet i na meni je da dokažem da mogu da igram i pomognem ekipi“, samouveren je Jovetić.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter