1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Babović napustio pripreme Voždovca, u Beogradu pregovara sa Partizanom

Objavljeno: 03.02.14 u 12:20

Dok se čeka rešenje situacije oko Abubakara Oumarua Partizan bi, kako HotSport nezvanično saznaje, u toku dana ili najkasnije u utorak mogao da dobije najavljeno pojačanje u vidu Stefana Babovića.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naime, iskusni vezista je napustio pripreme Voždovca, koji se u Umagu sprema za nastavk sezone u Jelen Superligi, i vratio se u Beograd kako bi obavio završne pregovore sa crno-belima nakon čega bi trebalo da usledi potpisivanje ugovora.

Ukoliko do dogovora dođe Babović bi posle Nikole Drinčića i Danka Lazovića bio treći fudbaler koji se ove zime vratio u Partizan što bi uz pojačanja koja su stigla iz Vojvodine trebalo da bude dovoljno da trener Marko Nikolić sklopi tim koji će osvojiti sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

Babović je u dva navrata nosio dres Partizana, najpre u periodu od 2004. do 2006. godine, a potom od 2010. do 2012. godine kada je i učestvovao u osvajanu dve titule.

Nakon neuspešne epizode u Saragosi Babović je prošlog leta došao u Voždovac za koji je u toku jesenjeg dela sezone odigrao 10 utakmica i postigao dva gola.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter