0
Evropske lige

Janković pokrenuo Veronu, može li njegov tim do Lige Evrope?

Objavljeno: 02.02.14 u 19:59

Navijačima Verone ozbiljno je porastao apetit prema učešću u Ligi Evrope posle još jednog sjajnog izdanja njihovih ljubimaca u Seriji A. Verona je u 22. kolu kao gost savladala Sasuolo sa 2:1, a jedan od najboljih igrača na terenu bio je srpski internacionalac Boško Janković. 

bosko-jankovic-verona

On je bio inicijator akcije Verone posle koje je Manfredini postigao autogol u 50. minutu za vođstvo gostiju. Četiri minuta pre kraja iskusni Luka Toni je povećao prednost Verone, da bi Floro u drugom minutu nadoknade postavio konačan rezultat.

Janković je i sam imao dve izvanredne prilike da savlada golmana Sasuola – prvi put u 37. minutu posle solo prodora i drugi put u 57. kada je sjajno zahvatio loptu posle kornera.

Bio je ovo prvi trijumf Verone posle tri uzastopna poraza u Seriji A i prvi put posle tri utakmice da je Janković bio među starterima.

Verona je sada na petom mestu, ispred Intera, koje vodi u Ligu Evrope ali u narednom kolu imaju najteži izazov – Juventus i to 9. februara u Veroni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter