0
Domaći fudbal

Koga oni lažu?

Objavljeno: 02.11.12 u 14:48

Finansijka kriza trese Partizan, to nije sporno, ali pitanje je samo da li svi u Humskoj to hoće da priznaju. Trener Vladimir Vermezović juče je to učinio, ali ostali relevantni faktori u klubu se ne slažu s tim.

Šta više, Vermez je bio na ribanju zbog tih izjava, a svi njegovi prethodnici koji su učinili isto, veoma brzo su napustili klupu crno-belih.

„Rekao sam šta sam imao i nemam nameru da se vraćam na to“, bilo je sve što je Vermez rekao na tu temu, a odmah posle konferencije je išao na sastanak s predsednikom Draganom Đurićem.

S druge strane, sportski direktor Ljubiša Tumbaković kaže da stanje nije alarmantno i da mediji nepotrebno dižu prašinu, dok Dragan Đurić nije želeo da priča za medije.

„Mislio sam da smo tu priču apsolvirali pre nekoliko dana. Razgovarao sam s fudbalerima, jer je to običaj koji imam od kada sam došao na mesto sportskog direktora.

Tokom priprema nismo precizirali visinu premija, pa smo se sada bavili tim pitanjem. Razgovor je bio korektan i svi su otišli zadovoljni vrativši se svako svojim obavezama.

Nema razloga da se stvara problem tamo gde ga nema. Živimo u zemlji gde je loša finansijska situacija i malo je onih firmi koje nemaju problem s isplatama, mada mi se čini da je Partizan po tom pitanju stabilan.

Ukoliko novca ne bude danas, biće ga u dogledno vreme i to je sasvim normalna stvar. Funkcionišemo zaista dobro i nema razloga da mediji potenciraju tu priču“, kaže Tumbaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter