0
Fudbal

Klop strpljivo traži zamenu za Levandovskog

Objavljeno: 06.01.14 u 15:12

Prelazak Roberta Levandovskog iz Borusije u Bajern narednog leta direktno je povezan i sa srpskim reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem koji je jedan od kandidata za naslednika poljskog centarfora u špicu napada „milionera“.

Jirgen Klop

„Nećemo da žurimo u pronalaženju zamene za Levandovskog. Najvažnije pitanje za nas je koji igrač nam je dostupan odnosno koga možemo da priuštimo, a da se pri tome on nalazi u fazi karijere kada želi da nam se pridruži i može da isprati naš način rada i smernice. Siguran sam da vam nije iznenađujuća vest da već duže vreme tragamo za takvim igračem“ – rekao je trener Borusije Jirgen Klop, koji istina nije spomenuo Mitrovića, ali je opšte poznato da je i napadač Anderlehta u fokusu aktuelnog vicešampiona Evrope.

Klop je dodao i da je već odavno bilo poznato da će Levandovski na kraju završiti u Bajernu i da je dobro to što je konačno obelodanjeno da prelazi u redove bavarskog tima, ali da će uprkos tome i dalje biti deo startne postave.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter