0
ATP

I Ferer promenio trenera

Objavljeno: 25.12.13 u 15:29

U poslednje vreme kao da je u modi da teniseri iz samog vrha menjaju trenere pa je tako posle Novaka Đokovića koji je u svoj stručni štab uključio Borisa Bekera i Rodžera Federera kojem će pomagati Stefan Edberg promenu napravio i David Ferer.

Ferer

Borbeni Španac je posle 15 godina duge saradnje sa Havijerom Pilesom odlučio da je vreme za promenu pa je angažovao Hozea Fransiska Altura koji tokom naredne godine provesti sa Fererom 12 nedelja na ATP turu, dok će ostalo vreme njegovu ulogu obavljati fizioterapeut Rafael Garsija.

„Zajedno smo zaključili da smo došli do kraja puta i da je najbolje za obojicu da krenemo u suprotnim smerovima. Nije u pitanju nikakav lični ili profesionalni razlog. Naš je odnos oduvek bio dobar i biće i dalje. Nakon 15 godina saradnje obojica smo se potrošili i potrebno nam je prostora. Bez njega nikada ne bih bio ovde gde sam sada i nikada ne bih ostvario sve velike rezultate“ – objasnio je Ferer razlog rastanka sa Pilesom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter