0
Evropske lige

Razišli se Betis i Vlada Stošić

Objavljeno: 23.12.13 u 19:02

Španski fudbalski klub Betis otpustio je Sportkog direktora Vladu Stošića. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i član generacije koja je pokorila Evropu i okitila se svetskom titulom izrazio je žaljenje zbog odlaska iz Sevilje.

stosic

„Danas je za mene najtužnij dan. Pretpostavljam da sva odgovornost pada na moja leđa. Želim da se zahvalim predsedniku kluba Gordilju na ukazanom poverenju. Bila mi je čast što sam bio direktor kluba. Nadam se da će se sada navijači fokusirati na podršku igračima. Od sada sam ponovo jedan od akcionara kluba“ rekao je Stošić.

On je na mesto Sportskog direktora doša 2010. godine, a funkciju je napustio nakon pritiska navijača. Nakon što je po hitnom postupku sa iste funkcije danas smenjen Zoran Stojadinović, postavlja se opravdano pitanje da li će Uprava Crvene zvezde stupiti u pregovore sa Stošićem o preuzimanju ove kritične funkcije na Marakani

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter