0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Hrvati rešili pitanje selektora, Repeša ostaje

Objavljeno: 19.12.13 u 15:15
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkašku reprezentaciju Hrvatske na predstojećem Svetskom prvenstvu u Španiji vodiće dosadašnji selektor Jasmin Repeša koji je sa „kockastima“ i izborio plasman na smotru najboljih evropskih klubova osvajanjem četvrtog mesta na Eurobasketu u Sloveniji.

Aktuelnom treneru Cedevite je krajem ove godine isticao ugovor sa Košarkaškim savezom koji je na sednici Upravnog odbora  odlučio da mu ponudi produžetak saradnje na još godinu dana što je Repeša oberučke privatio.

Iskusni košarkaški stručnjak je tokom karijere u Hrvatskoj pored Cedevite vodio još Cibonu, Split i Zagreb, dok je u inostranstvu radio u turskom Tofašu, poljskom Slasku, španskoj Unikahi i italijanskim klubovima Fortitudu, Lotomatici i Trevizu.

Pored toga Repeše je već imao jedan četvorogodišnji mandat na mestu selektora reprezentacije Hrvatske (2005. – 2009. godine), a u drugoj turi vodi selekciju komšija od 2012. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter