0
Evropske lige

Suarez kapiten Liverpula?

Objavljeno: 14.12.13 u 12:20

Luis Suarez

Trener Liverpula, Brendan Rodžers, razmišlja kome da dodeli kapitensku traku pošto se očekuje da će Stiven Džerard mesec dana odsustvovati sa terena zbog povrede.

S obzirom na to da zamenik kapitena, Danijel Ager, zbog bolesti nije bio u timu na prošloj utakmici, a neizvestan je i njegov nastup protiv Totenhema u nedelju, odgovornost bi mogla da bude poverena Luisu Suarezu.

 

Urugvajski napadač igra u fenomenalnoj formi ove sezone, pa ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko upravo njemu Brendan Rodžersk ukaže čast da odmeni ‘Stivi Džija’. Ipak, fudbalska javnost je podeljena kada je u pitanju sam pomen Luisa Suareza, zbog sklonosti napadača ka incidentima i nesportskom ponašanju.

Podsetimo, ovo je najbolji start Liverpula još od 2009. godine, kada su sezonu završili kao drugoplasirani sa 86 osvojenih bodova. Nakon nekoliko godina ‘Redsi’ ponovo konkurišu za mesto u Ligi šampiona, a izbor ‘novog’ kapitena svakako je bitna stvar pred nastavak borbe za ostvarenje postavljenog cilja.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter