0
Ostali sportovi

Kingsi sigurni u Torontu, Hoksi demolirali Flajerse (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.13 u 08:52

455212003_slide

Hokejaši Los Anđeles Kingsa odigrali su dobru utakmicu u Torontu gse su sa 3:1 pobedili domaće Mejpl Lifse.

Velike, ako ne i najveće zasluge za pobedu Kingsa na ovom gostovanju imao je njihov golman Martina Džons koji je sa 38 odbrana imao gotovo savršeno veče.

Kingsi su poveli u prvoj trećini preko Drua Dautija koji je postiogao gol dok su gosti imali igrača više. DO 1:1 Lifsi stižu takođe nakon igrača više ali ovog puta u njihovu korist, a strelac je bio Kodi Frenson pa se sa nerešenim rezultatom ušlo u poslendnju trećinu.

Džef Karter je sredinom treće trećine doneo novu prednost za ekipu iz ‘grada anđela’ , a konačnih 3:1 pred sam kraju utakmice postavio je Kaj Kliford.

Aktuelni šampioni Čikago Belkhoski potpuno su razbili Filadelfija Flajerse i sa 7:2 častali svoju pobliku u Junajted centru.

Utakmica je rešena u drugoj trećini kada su Blekhoksi postigli čak pet pogodaka. Flajersi su prvi poveli na meču u prvoj trećini, ali onda je usledila furizna igra Čikaga protiv koje nisu mogli ništa.

Strelci za Čikago bili su Dankan Kit, Endru Šo, Mihal Handus, Kris Verstig, Džonatan Tejvs, Brent Sibruk i Patrik Šarp, dok su pogotke za Flajerse postigli Jakub Voraček i Stiv Dauni.

Rezultati:
Toronto – Los Anđeles 1:3
Čikago – Filadelfija 7:2
Anahajm – MInesota 1:2

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter