0
Evropske lige

Suarez nema nameru da napusti Enfild (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.13 u 13:56

suarez-lopta

I bez sinoćnje fenomenalne partije u duelu protiv Noriča na kojem je postigao četiri gola i imao jednu asistenciju najbolji evropski klubovi su bili zainteresovani za Luisa Suareza, a nakon onakvog izdanja nema sumnje da će to interesovanje biti još intezivnije.

Ipak, fantastični Urugvajac tvrdi da nema nameru da u januaru napušta „crvene“ već da želi da sa klubom izbori plasman u Ligu šampiona.

„Cilj mi je da ekipu učinim još boljom i da se plasiramo u Ligu šampiona. Moj posao je da postižem golove, a kada je tako onda dolaze i pobede pa ću se potruditi da ih bude što više. Srećan sam u premijer ligi jer je to najbolja liga na svetu i biće mi zadovoljstvo da ostanem i pomognem u ostvarivanju glavnog cilja“ – kazao je Suarez.

Nudimo vam priliku da još jednom pogledate na koji način je Suarez sinoć postizao golove protiv Noriča kojem je već treći put u karijeri dao tri ili više pogodaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter