0
Evropske lige

Fudbaleri Pari Sen Žermena zabeležili su šestu pobedu u sezoni u desetom kolu francuske Lige jedan.

Ibra nosi PSŽ

Objavljeno: 27.10.12 u 23:17

Pari Sen Žermen u desetom kolu šampionata Francuske ostvario očekivanu pobedu protiv “fenjeraša“ Nansija, čovek odluke, naravno, Zlatan Ibrahimović.

Parižani su desetim golom Ibrahimovića u 74. minutu sa minimalnih 1:0 kao gosti pobedili Nansi. „Sveci“ su i dalje neporaženi u prvenstvu, a u Ligi šampiona su u prethodnom kolu očekivano pobedili Dinamo u Zagrebu sa 2:0.

U narednom kolu PSŽ u Parizu dočekuje St. Etjen. Tuluz je sa 3:1 pobedio Brest, dok je prvak Francuske Monpelje istim rezultatom pobedio Nicu.

Monpelje je slavio sa 3:1, Kamara, Utaka i Siveli su u drugom poluvremenu bili strelci za domaće, a u poslednjim trenucima Cvitanič je iz penala postigao počasni gol za Nicu. Nemanja Pejčinović je i u večerašnjem susretu odigrao svih 90 minuta u ekipi Nice.

Tuluz je savladao Brest na svom terenu sa 3:1, Pavle Ninkov je to sve odgledao sa klupe, a jedini večerašnji remi viđen je u duelu Remsa i Troe – 1:1.

Subota
Rems – Troa 1:1
Mandi 28 – Kamus 63
Nansi – Pari Sen Žermen 0:1
Ibrahimović 74
Monpelje – Nica 3:1
Kamara 53, Utaka 64, Siceli autogol 87 – Cvitanović 90p
Tuluz – Brest 3:1
Ben Jeder 29, Kapue 40, Regaten 90 – Lezimije 75
Lil – Valensijen 2:1.
Sent Etjen – Ren 2:0.

nedelja:
Lorijan – Ažaksio
Bastija – Bordo
Olimpik Marsej – Olimpik Lion

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter