0
Evrokupovi

Murinjo kaznio Azara

Objavljeno: 07.11.13 u 12:13

azar-trening

Ako ste se pitali zbog čega Eden Azar nije nastupio u meču protiv Šalkea, odgovor je – kazna. Belgijski fudbaler je ne svojom krivicom, propustio trening svog tima, i dobio je kaznu od strane menadžera Žozea Murinja, koji takve stvari jednostavno ne oprašta.

Nekadašnji fudbaler Lila boravio je u Francuskoj za vikend, gde je gledao svoje bivše saigrače kako pobeđuju Monako 2:0. Taj izlet mu se obio u glavu, pošto je propustio da na vreme uhvati prevoz nazad do Londona pa je zakasnio na trening svog tima.

„Propustio je trening u ponedeljak. Zakasnio je na voz, nije znao koliko ima sati? To je kraj priče. On je dete. Deca prave greške, a očevi moraju da deluju i na mudar način nauče svoje sinove. Nije igrao, iako je želeo. Bio je tužan zbog toga. Pobedili smo i bez njega, u subotu se vraća i to je sve“ – objasnio je na sebi svojstven način Žoze Murinjo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter