0
Domaći fudbal

Kompletna uprava Rada podnela ostavku!

Objavljeno: 01.11.13 u 20:37

Rad

Kompletan Upravni odbor FK Rad podneo je ostavku, a sledeće nedelje bi trebalo da zaseda Skupština kluba koja bi usvojila odluke čelnika kluba sa Banjice.

Uprava Rada se odlučila na ovakav korak zbog dešavanja u klubu i oko njega, a u saopštenju se ne navodi ko bi mogao da preuzme čelne funkcije, ali se ističe da su i navijači zainteresovani za preuzimanje funkcija.

„Bez obzira na sve napore koji su činjeni da se klub stabilizuje, članovi upravnog odbora smatraju da nisu u stanju da se nose sa novonastalom situacijom“, navodi se u saopštenju.

Doskorašnji finansijer Rada Ranko Stojić još ranije je najavio povlačenje iz kluba, a Upravni odbor je očekivao da će do tog perioda uspeti da uvede zainteresovane naslednike u poslovanje kluba.

„Međutim, u razgovorima sa zainteresovanima za preuzimanje kluba, a posebno sa predstavnicima navijača, došlo je do različitih mišljenja i stavova, jer su isti bili izričiti u nameri da se preuzimanje kluba izvrši u najkraćem mogućem roku“, kaže se dalje u saopštenju.

UO je na današnjoj sednici i prihvatio ostavku dosadašnjeg generalnog direktora Nenada Popovića, a na mesto privremeno je postavljena legenda kluba Čedomir Đoinčević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter