0
Evroliga

General overview delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SE OGLASILA SAOPŠTENJEM POVODOM SELIDBE U PIONIR?! Deluje da nema mesta za sve sezonce, evo šta klub kaže!

Objavljeno: 28.10.24 u 16:08

Evo šta su poručili crveno-beli!

Crvena zvezda u petak neće igrati protiv Panatinaikosa u svom standardnom domu, Beogradskoj areni, nego će domaćinstvo biti premešteno u legendarni Pionir.

Ipak, problem nastaje jer je prodato više sezonskih karata nego što u hali ima mesta, pa je klub bio primoran da se oglasi saopštenjem.

– KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naredne tri utakmice u kalendaru kao domaćin prinuđen da igra u hali „Aleksandar Nikolić“.

Naš tim biće domaćin ekipama Panatinaikosa (01.11.2024) i ALBE (07.11.2024) u mečevima 7. i 8. kola Evrolige, kao i meč 7.kola ABA lige protiv Cedevita Olimpije (04.11.2024).

Kao klub još jednom želimo da se zahvalimo svim Zvezdašima koji su kupili sezonske karte našeg kluba i to u velikom broju – koji premašuje kapacitet dvorane u kojoj ćemo organizovati naredne utakmice!

Klub će zbog toga organizovati specijalno za ovu priliku online nalog (platformu) na kojoj će svi vlasnici sezonskih karata moći da se prijave, izjasne i evidentiraju da li dolaze na utakmicu protiv Panatinaikosa.

Svima koji iz nekog razloga neće biti u mogućnosti da dođu u petak u Halu Aleksandar Nikolić, sezonske karte će biti privremeno „ugašene“ za tu utakmicu – kako bi svi ostali imali makar i najmanji komfor za meč koji nas očekuje!

Iskreno žalimo zbog situacije u kojoj smo se našli, na koju kao klub nismo mogli da utičemo. Zbog svega navedenog – neće biti prodaje dnevnih karata za utakmicu u petak!

Klub će se oglasiti još jednim saopštenjem oko svih detalja i instrukcija oko ulaska u dvoranu u petak, ali i oko detalja, prijave i evidentiranja svih onih koji neće doći u petak u dvoranu – stoji u saopštenju crveno-belih.

3
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter