0
Košarka

head coach Svetislav Pesic and Aleksa Avramovic (R) during the friendly match between Serbia and Puerto Rico at Stark Arena on August 16, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SVETISLAV PEŠIĆ POTVRDIO DA ĆE AVRAMOVIĆ IGRATI NA KVALIFIKACIJAMA ZA EP: „Avio karta za Aleksu se vadi“

Objavljeno: 28.10.24 u 15:45

„Dobio je dozvolu od CSKA“

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, saopštio je da je nastup Alekse Avramovića u predstojećim kvalifikacionim mečevima za Evropsko prvenstvo osiguran i da CSKA neće praviti prepreke po tom pitanju.

U svom prepoznatljivom stilu, Pešić je objasnio kako je dogovor postignut sa ruskim klubom.

Avio karta za Aleksu se vadi, pošto je dobio dozvolu CSKA, koji ne igra najjače evropsko takmičenje. Ali, uvek volim da dodam, samo da zdravlje posluži. Postoji i stavka osiguranja od eventualne povrede, koju reguliše KSS u saradnji sa FIBA, da ne ulazim u te detalje, jer to već nije moj sektor – istakao je Pešić u razgovoru za „Sport Klub“.

Srbija će se u kvalifikacijama prvo suočiti sa Danskom u gostima 21. novembra, a tri dana kasnije ugostiti istog protivnika u Beogradu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter