0
Evroliga

Crvena Zvezda's Filip Petrusev during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PITANJE KOJE ZANIMA SVE ZVEZDAŠE: Da li će Filip Petrušev igrati protiv Žalgirisa?!

Objavljeno: 28.10.24 u 14:49

Očekuje se nastup u Litvaniji!

Košarkaši Crvene zvezde sutra kreću na put u Kaunas, gde ih u sredu od 19.00 očekuje izazovan susret sa Žalgirisom u okviru 6. kola Evrolige.

Dok Zvezda trenutno ima skor 3-2, domaći Žalgiris ulazi u ovaj meč s rezultatom 4-1, i važi za favorita na svom terenu. Međutim, crveno-beli se nadaju da će im novo pojačanje, Filip Petrušev, koji je stigao na pozajmicu iz Olimpijakosa, pružiti dodatnu podršku. Iako se njegovo ime još ne nalazi na zvaničnoj listi Evrolige, ABA liga ga je već uvrstila među Zvezdine registrovane igrače za regionalno takmičenje, što je potvrđeno danas u ranim popodnevnim časovima.

Očekuje se da će se uskoro i Evroliga oglasiti po pitanju Petruševe registracije. Iz kluba su najavili da će sutra biti na raspolaganju novinarima pred polazak za Kaunas, što nagoveštava da će biti deo tima za ovaj susret.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter