0
Domaći fudbal
Partizan v Cukaricki Serbian Super Liga 2024 2025

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN UPUTIO APEL NAVIJAČIMA: „Neka fokus na svakoj sledećoj utakmici bude isključivo na podršci timu“

Objavljeno: 28.10.24 u 11:44

„Slika koju smo poslali iz Humske gorela je čistom emocijom“

Fudbalski klub Partizan uputio je apel svojim navijačima nakon fantastične podrške koju su crno-beli dobili u subotu.

Nakon promene u upravi kluba, tribine su ponovo postale pune, a susret protiv Čukaričkog u Humskoj gledalo je 17.156 navijača.

Poštovani gledaoci, ljubitelji fudbala, dobrodošli na stadion Partizana!“, ovim rečima, nakon dužeg vremena, legendarni Ljuba Perić ponovo je pozdravio prisutne na Humskom.

Navijači su sa velikim entuzijazmom bodrili Partizan do preokreta i konačne pobede od 3:1 u 13. kolu Superlige Srbije.

Navijači su se vratili svojoj kući! Redovi i reka najvernijih pristalica ispred blagajna na stadionu Partizana tražili su kartu više. Koliko god da su pokušavali da nas podele, nisu uspeli. Svi smo sada kao jedan. Kao nekada. Hvala vam što ste osetili da je ovo poseban trenutak i da ste potrebni klubu! Hvala vam za podršku i kada je rival imao prednost! – poručuju iz FK Partizan.

Ova utakmica između Partizana i Čukaričkog bila je najposećenija u domaćem šampionatu ove sezone, iako je ranije odigran derbi u Humskoj.

Među specijalnim gostima našli su se Novica Veličković, Filip Filipović, Ostoja Mijailović i Milija Babović, kao i mnoge istaknute ličnosti iz sveta sporta i biznisa.

Slika koju smo poslali iz Humske gorela je čistom emocijom, koja se osećala na svakom koraku. Hiljade klinaca i novi naraštaji, tog dana su se nepovratno zaljubili u crno-bele boje. Huk tribina, ritam bubnjeva i pozitivna energija koja je odjekivala topčiderskim brdom, ostaće zauvek u srcima mladih Partizanovaca. Pune tribine i ujedinjena crno-bela porodica –  dodaje se u saopštenju crno-belih.

Iz Humske su pozvali navijače da se fokusiraju na podršku timu.

Pozivamo vas da prepoznate trenutak kada je Partizanu najpotrebnija podrška i da ostanete uz svoj klub. Neka fokus na svakoj sledećoj utakmici bude isključivo na podršci timu, jer to je ono što nas je oduvek krasilo – gospodstveno ponašanje i avangardni duh. Apelujemo da emociju sa kojom idemo na utakmicu bude nepodeljena, da navijate fer i sportski, kako bismo svi zajedno pokazali da smo istinska snaga Partizana – zaključuje se u tekstu na sajtu kluba.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter