0
Fudbal
GZ NyYIXwAA3GNo

FOTO: X/@Argentina

KRAJ VLADAVINE NAJVEĆEG SPORTISTE U ISTORIJI: Lionel Mesi večeras daje baklju narednim generacijama! (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.24 u 20:37

Lionele Andrese Mesi hvala na svemu!

Večeras će se u Parizu održati dodela nagrade za Zlatnu loptu, gde će Rodri i zvanično postati najbolji fudbaler na čitavoj planeti.

Ipak, iako potpuno zasluženo Španac uzima to priznanje ostaje mala žal što Lionel Mesi nije bio nikakav faktor u ovoj dodeli.

Argentinac je u proteklih deceniju i po bio daleko najbolji fudbaler na svetu, iako nije uvek poneo nagradu, praktično u paklenoj konkurenciji Kristijana Ronalda, Luisa Suareza, Andreasa Inijeste, Karima Benzeme, Franka Riberija uvek je bio upadljivo ispred konkurencije.

 

Večeras tako nije, niko ne može protiv vremena, čak ni najbolji sportista koga je planeta ikada videla, uz Novaka Đokovića i Majkla Džordana, pa samim tim ova dodela označava njegovu predaju baklje narednim generacijama.

Ovo je svojevrsan podsetnik nama da koliko god da volimo nešto, da smo dobri u nečemu ili da smo u drugoj krajnosti ove skale, sve će proći, jer vreme teče, ništa nije večno, osim naše zahvalnosti Leu što nam je omogućio da ga gledamo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter