1
Domaći fudbal
Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

Nikola Vukajlovic (C) and Jovan Marinkovic (R) during the Mozzart Super Liga 2024/2025 match between Partizan and Napredak Krusevac at stadium FK Partizan (JNA) on July 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IGRAČI NAPRETKA LIČE NA AMATERE, ŠEF KLUBA OPRAVDANO BESAN: Napredak igra ispod nivoa, usledeće sankcije!

Objavljeno: 28.10.24 u 20:15

Genralno ne podržavamo izlive besa finainsijera, ali Napredak zaista deluje skandalozno loše!

TSC je na nezgodnom gostovanju u Kruševcu uspeo da bez većih problema savlada domaći Napredak i tako iznenađujuće lako odnese tri boda u Vojvodinu.

Klub iz Bačke je slavio 0:3 na Stadionu Mladost.

To je izazvalo burnu, ali izuzetno orpavdanu reakciju prvog čovek kluba,  koji je u zvaničnoj objavi na sajtu kluba naveo  da će sledeti sankcije.

“Igrači, sram vas bilo! Dres niste oznojili! Na utakmici koja je bila prekretnica, krenuli ste stranputicom, opušteno, bez ikakvog obzira prema dresu koji nosite, navijačima, treneru, zaposlenima i Upravi Kluba. Zbog toga slede kazne, po pravilniku zbog poraza na domaćem terenu, ali i ukidanje svih beneficija. Nema više karantina po hotelima sa pet zvezdica, nema više komfora na koji smo vas navikli. Stajali smo čvrsto iza vas i kada su rezultati bili lošiji, ali ste se borili. Ovo je bilo jadno”, poručio je Miloš Nenezić za oficijalni sajt Napretka.

„Doprinos ovome je i trenerov. Standard koji smo postavili je koeficijent 1,5, što podrazumeva 50 odsto osvojenih bodova. Pad koeficijenta ispod jedan znači automatsku smenu trenera. Trenutno nam je koeficijent tačno jedan – 13 kola, 13 osvojenih bodova. Do kraja prvog dela prvenstva smanjićemo standard na 1,25, što znači da u preostalih sedam kola treba da osvojimo 12 bodova. U slučaju da se to ne desi, neće biti samo promene stručnog štaba, već će zimske pripreme biti u Kruševcu, ali će biti i nova Uprava. Mandat aktuelnog rukovodstva oročavam na kraj 2024. godine ukoliko posle 20. kola ne budemo imali minimum 25 bodova”, dodao je u istom stilu Miloš Nenezić.

2
0
1 Komentara
  1. Ti si saglasan, a niko da napiše šta je stvarni problem, pa ova ekipa je postala da može da se nosi i uzima svud bodove, ali je i pokazala da će svaku 3,4 utakmicu da pukne.
    Bolje da se posavetuje sa nekim iole fudbalski pismenim, nego da daje ove glupe i populističke izjave.
    Inače, skupo će ih koštati što su igrali poginuli ovu utakmicu, a nije ih bilo nigde.
    Pitajte se zbog čega!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter