1
Domaći fudbal
Partizan v Tekstilac Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

DOŠAO U PARTIZAN DA BUDE STUB ODBRANE: Posle pola sezone napušta Humsku?!

Objavljeno: 28.10.24 u 10:50

Reprezentativac BIH na izlaznim vratima!

Letnji dolazak Nihada Mujakića u Partizan iz Turske trebao je da pojača odbranu crno-belih, ali rezultati pokazuju suprotno – Mujakić se, kao i većina drugih „pojačanja“, nije pokazao na očekivanom nivou. Defanzivna linija Partizana deluje nesigurno, bez obzira na to da li Mujakić igra ili ne, a protivnici u gotovo svakoj utakmici dolaze do prilika; pitanje je samo ko će ih iskoristiti.

Partizan v Vojvodina Mozzart Super League Season 2024/2025
FOTO: STARSPORT

Trener Savo Milošević, očigledno nezadovoljan učincima zadnje linije sa Mujakićem, počeo je da testira postavu bez njega. U meču sa Novim Pazarom Mujakić je izostao u drugom poluvremenu, dok je u susretu sa Čukaričkim ostao na klupi, a njegovo mesto zauzeo je Kervin Arijaga, koji inače igra kao zadnji vezni.

Prema pisanju bosanskog portala Sportsport, Mujakić sada ozbiljno razmišlja o napuštanju Partizana tokom zimskog prelaznog roka.

Za SportSport je potvrđeno da postoji velika mogućnost da Mujakić na zimu napusti ekipu Partizana i da svoju karijeru nastavi u nekom drugom klubu – stoji u izveštaju.

Mujakić je stigao na zahtev prethodnog trenera Aleksandra Stanojevića, koji ga je pratio dok je trenirao u Turskoj, ali nije uspeo da se nametne u ekipi koju sada predvodi Milošević. Na osnovu dosadašnjih nastupa, deluje da Milošević nije uveren u njegove mogućnosti za jačanje Partizanove odbrane.

6
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter