0
Evropske lige
FOTO JUVENTUS

FOTO: JUVENTUS

BIVŠI IGRAČ JUVENTUSA: „Mota je imao m**a da zameni Vlahovića“

Objavljeno: 28.10.24 u 12:11

„Juventus ima trenera sa jasnom ličnošću“

Fudbaleri Juventusa su juče odigrali spektakularnu utakmicu protiv Intera na „Meaci“, završivši meč rezultatom 4:4 u „Derbiju Italije“.

Juventus je bio u zaostatku dva puta tokom meča. Prvo je Inter poveo iz penala koji je izveo Pjotr Zjelinski, a kada je Dušan Vlahović izjednačio, Timoti Vea je preokrenuo rezultat. Međutim, Inter se ponovo vratio u vođstvo preko Henriha Mihtarjana i ponovo Zjelinskog.

Kada je Denzel Damfris u 53. minutu postavio rezultat na 4:2, činilo se da će Juve teško doći do izjednačenja, ali je Kenan Jildiz smanjio prednost u 71. minutu.

Tijago Mota je zatim odlučio da zameni Dušana Vlahovića, što je kasnije dovelo do Jildizovog izjednačujućeg gola za konačnih 4:4. Bivši fudbaler Juventusa, Alesio Takinardi, bio je gost „Sport Mediaseta“ tokom prenosa i osvrnuo se na tu odluku Mote.

Juventus ima trenera sa jasnom ličnošću. Često menja postavu, igra sa onima koji nisu potpuno spremni i odmara one koji jesu. Imao je m**a da zameni Vlahovića dok su gubili i time sam impresioniran – kazao je Takinardi.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter