0
Domaći fudbal
Partizan v Cukaricki Serbian Super Liga 2024 2025

FOTO: STARSPORT

ALDO KALULU: „Nismo pokvarili žurku i srećni smo zbog nas“

Objavljeno: 28.10.24 u 13:14

„Mnogo je značilo, čekao sam na to“

Partizan je u derbiju vikenda slavio pobedu nad Čukaričkim rezultatom 3:1 pred punim tribinama stadiona u Humskoj, gde su navijači obeležili ovaj važan meč svojim povratkom.

Nakon nedavnih promena u upravi, crno-beli navijači pokazali su veliku podršku dolaskom u ogromnom broju, dajući timu dodatnu motivaciju u duelu sa Brđanima. Ekipa trenera Save Miloševića odnela je zasluženu pobedu, a među strelcima se našao i reprezentativac iz Demokratske Republike Kongo, Aldo Kalulu.

Bilo je čudno i impresivno u isto vreme. Imali smo navijače na gostovanjima, ali to ne može da se poredi sa prethodnom utakmicom, veoma smo srećni što su se vratili. Igrali smo protiv dobrog tima, trudili smo se da odigramo dobar meč, nismo još na najvišem nivou, ali dali smo sve od sebe i bila je to dobra pobeda – izjavio je Kalulu.

Pobednički tim se tako odužio navijačima na njihovoj lojalnosti.

To je bila glavna stvar. Nismo pokvarili žurku i srećni smo zbog nas, kao i njih. Nisam očekivao toliki broj navijača. Kada smo izašli iz tunela, bili smo baš iznenađeni – dodao je Kalulu.

Iskusni fudbaler, koji je igrao za klubove poput Liona, Rena, Sošoa, Bazela i Svonsija, napokon je iskusio atmosferu koju navijači Partizana mogu da naprave.

O tome sam mnogo čuo i prvi put sam imao priliku to da vidim. Mnogo je značilo, čekao sam na to, ali bilo je to lepo iznenađenje – rekao je Kalulu.

Miloševićev tim pokazao je dve različite igre tokom meča.

Nismo dobro izgledali u prvom poluvremenu, Čukarički je dobar tim, nije bilo lako. Naravno, bili smo kod kuće, dali smo sve od sebe i trudili se da izvršimo pritisak na protivnika, ali oni su bili dobri, igrali su iz zadnje linije, golman i defanzivci su igrali opušteno i to im je mnogo pomoglo, ali popravili smo određene stvari na poluvremenu i na kraju videli rezultat –  objasnio je Kalulu.

Svoj prvi gol ove sezone Kalulu je postigao upravo protiv Čukaričkog.

Znači mi mnogo, jer nije bilo lako na početku sezone. Ja sam napadač, moramo da postižem golove i da asistiram. Uvek dajem sve od sebe, ali bez statistike, nemam samopouzdanje. Tako da, ovaj gol će mi pomoći, kao i timu da bude bolji – zaključio je Aldo Kalulu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter