3
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

Silas (C) celebrates after scoring a goal with Cherif Ndiaye (R) and Mirko Ivanic during the Mozzart Super Liga 2024/2025 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on September 23, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA ŽESTOKO PROZVALA PARTIZAN, BARSA KOPIRA CRVENO-BELE?! Šampion Srbije se na Tviteru oglasio objavom koja će smetati Grobarima! (FOTO)

Objavljeno: 27.10.24 u 22:03

Ovo će zaboleti večitog rivala! 

Barselona je u sred Madrida na legendarnom Santijago Bernabeu praktično demolirala prvaka Evrope Real i tako poslala jaku poruku celom kontinentu.

Konačan rezultat meča iznosio je 0:4 za gostujući tim.

Ovo je iskoristila Crvena zvezda, koja je identičnim rezultatom pobedila Partizan nedavno u Humskoj, pa se našalila na račun večitog rivala.

Crveno beli su postavili na Tviter mim sa Mister Binom koji prepisuje, kao aluziju na to da su Katalonci po uzoru na njih rutinirali najvećeg protivnika.

 

8
9
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter