0
Evropske lige
crystal palace

FOTO: Printscreen/Instagram/cpfc

PREMIJER LIGA: Novi poraz Mančester Junajteda, Čelzi savladao Njukasl, Mateta heroj Kristal Palasa u prvoj pobedi ove sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.24 u 17:55

London je danas epicentar evropskog fudbala!

Tri fudbalska obračuna Premijer lige odigrana su ovog vikenda u Londonu, gde su domaće ekipe u tri susreta slavile pobede, a trenutno je na programu i četvrti u kome je Arsenal domaćin protiv Liverpula.

Čelsi je nadigrao Njukasl, Kristal Palas je trijumfovao nad Totenhemom, a Vest Hem je šokirao Mančester junajted.

Na Stamford Bridžu, Čelsi je uspeo da savlada Njukasl sa 2:1. Plavci su poveli u 18. minutu preko Džeksona, dok je Aleksander Isak u 30. minutu doneo izjednačenje.

Ubrzo po početku drugog poluvremena, Kol Palmer je svojim sedmim golom u sezoni obezbedio konačnih 2:1 za domaći tim.

Kristal Palas je došao do prve pobede u sezoni savladavši gradskog rivala Totenhem sa 1:0. Pogodak odluke postigao je Mateta u 31. minutu, a ekipa Ejndža Postekoglua nije uspela da se oporavi i preokrene meč.

U trećoj londonskoj utakmici, Vest Hem je priredio iznenađenje pobedivši Mančester junajted rezultatom 2:1. Duel bez golova trajao je sve do 71. minuta kada je Samervil pogodio za vođstvo Čekićara.

Kazemiro je izjednačio u 78. minutu, ali je Džerod Boven u sudijskoj nadoknadi, preciznim udarcem sa bele tačke, postavio konačan rezultat.

Na tabeli, Čelsi je ovim trijumfom stigao do četvrtog mesta sa 17 bodova, dok je Njukasl ostao na 12. poziciji. Kristal Palas se popeo na 17. mesto sa šest bodova, dok je Totenhem, sa 13 bodova, na osmom mestu. Vest Hem je pobedom izašao iz donjeg dela tabele, zauzevši 13. poziciju, dok se Mančester junajted nalazi na istoj poziciji sa istim brojem bodova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter