0
Evroliga

FOTO: Starsport

OTKRIVENI DETALJI UGOVORA PETRUŠEVA: Evo šta su se dogovorili bratski klubovi! (FOTO)

Objavljeno: 27.10.24 u 09:55

Otkrivena klauzula koja ograničava nastupe srpskog reprezentativca!

Filip Petrušev je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, ali će zbog klauzule u ugovoru morati da preskoči mečeve protiv Olimpijakosa. Prema informacijama grčkog portala „Sport24“, dogovor između crveno-belih i Pirejaca omogućava Petruševu transfer, ali uz ovaj poseban uslov.

Susreti Zvezde i Olimpijakosa u Evroligi zakazani su za 13. decembar u Beogradu, dok je revanš planiran za 20. mart u dvorani „Mira i prijateljstva“.

Ovaj dogovor ukazuje na to da Pirejci vide Zvezdu kao konkurenta u borbi za najbolju osam, pa su pristali na transfer pod posebnim uslovima. Ovakvi aranžmani postaju sve češći, ne samo u fudbalu, već i u košarci.

Janis Sferopulos će u sredu imati novog igrača na poziciji četiri na teškom gostovanju kod Žalgirisa u Kaunasu, kao i dva dana kasnije u Pioniru protiv Panatinaikosa. U međuvremenu, pričalo se o mogućim pojačanjima na poziciji centra zbog povrede Džoela Bolomboja.

Standings provided by Sofascore

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter