0
Domaći fudbal
Partizan v Zeleznicar Mozzart Super League Season 2023/2024

FOTO: Starsport

JUNAK POBEDE PARTIZANA ODUŠEVLJEN GROBARIMA: „Pune tribine, neverovatno“!

Objavljeno: 27.10.24 u 11:41

Srpski bek ne krije oduševljenje!

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički na stadionu u Humskoj nakon preokreta rezultatom 3:1, a jedan od junaka trijumfa je bio Aleksandar Filipović strelac drugog pogotka za crno-bele.

Nakon meča Filipović je govorio za zvaničan sajt kluba:

-Ovo smo svi veoma dugo čekali! Neverovatan je osećaj igrati pred punim tribinama i svi oni su nam dali dodatnu motivaciju i pomoć, posebno u drugom poluvremenu kada smo gubili i kada smo na krilima njihove energije uspeli da ostvarimo željenu pobedu. Mislim da smo zaslužili da pobedimo i ovom prilikom bih čestitao svima – saigračima, stručnom štabu, ali i navijačima na izuzetnoj podršci-, rekao je bek crno-belih.

Otrkio je da je Savo Milošević na poluvremenu verovao u preokret:

-On je verovao u nas, verovao je da ćemo preokrenuti. Rekao je da se smirimo, da ne gubimo glavu, da ćemo sigurno dati gol i okrenuti utakmicu u našu korist. Od prvog minuta je verovao u sve nas! Nakon utakmice nam je rekao isto to. Momci su pokazali karakter i drugi put, u nekoliko dana, preokrenuli rezultat i svima od srca čestitam.-, dodao je Filipović. 

Velika imena su pristustvovala meču:

-Jeste, zaista je bilo posebno! Nama veoma mnogo znači što oni dolaze i gledaju naše utakmice i što su tu da nas podrže. Siguran sam da će u budućnosti biti još bolje i da ćemo i mi još efikasnije igrati-, rekao je Filipović,

Malo o narednom protivniku:

-Vezali smo četvrtu pobedu, koja nama mnogo znači, ako pogledamo sam početak prvenstva. U Kupu je jedna utakmica, neugodan protivnik, ali znamo da moramo što pre da se oporavimo, pobedimo i prođemo dalje-, zaključio je Aleksandar Filipović.

Standings provided by Sofascore
4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter