0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 04: Nasser Djiga of Crvena Zvezda in action during to the UEFA Champions League match between FK Crvena Zvezda and BSC Young Boys at Stadion Rajko Mitic on October 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

JOŠ JEDAN PREMIJERLIGAŠ ZAGRIZAO ZA ĐIGU: Sve veće interesovanje za odličnog štopera Crvene zvezde!

Objavljeno: 27.10.24 u 19:09

Mladi odbrambeni igrač je ove sezone odigrao 15 zvaničnih mečeva za Crvenu zvezdu!

Naser Điga, defanzivac Crvene zvezde, pokazuje visoki nivo igre od početka sezone, a njegova forma izaziva sve veći interes evropskih klubova.

Letos je postojao rizik da će Điga napustiti klub, ali je na kraju doneta odluka da ostane u timu, što se pokazalo kao ispravan potez.

Osim interesovanja klubova poput Hofenhajma, Lansa i Kristal Palasa, engleski Brentford je nedavno izrazio interes za ovog reprezentativca Burkine Faso.

Kako prenosi MaxBet Sport, skauti Brentforda već su tri puta pratili Điginu igru, a sportski sektor kluba dobio je preporuku da prati njegove nastupe do kraja sezone pre nego što eventualno uputi zvaničnu ponudu.

Crvena zvezda je prošle godine otkupila Đigu od Bazela za 2,2 miliona evra, ali njegova trenutna vrednost značajno je porasla.

Klub će verovatno tražiti obeštećenje između osam i deset miliona evra, što je generalni direktor Zvezdan Terzić naglasio u više navrata.

Điga je postao ključna figura odbrane, njegovo iskustvo je očigledno, a sve bolji nastupi dodatno su povećali interes inostranih klubova, pa Zvezda očekuje konkretne ponude u narednom periodu.

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter