0
AdmiralBet ABA Liga
Crvena Zvezda Igokea

Crvena Zvezda Igokea

SFEROPULOS PRED ZADAR: „Veoma opasan protivnik!“

Objavljeno: 26.10.24 u 09:12

Jasan je grčki stručnjak!

Košarkaški tim Crvene zvezde priprema se za gostovanje Zadru u šestom kolu ABA lige, koje će se odigrati u subotu u 20 časova.

Ekipa se suočava s izazovima i opomenama iz prošlih utakmica, jer im prethodni boravak u Hrvatskoj donosi sećanje na tesan poraz od Splita.

Na nedavnu neizvesnu borbu u Madridu, gde su igrali protiv Real Madrida, osvrnuo se i trener Zvezde, Janis Sferopulos, upozoravajući da ih u Zadru čeka težak zadatak, a među glavnim preprekama je i izostanak Džoela Bolomboja zbog povrede.

Očekuje nas utakmica u rasponu od samo 48 sati nakon teškog meča u Madridu i prvo i osnovno je da moramo da odigramo sa energijom ovu utakmicu. Zadar je veoma opasan protivnik i moramo da budemo spremni za ovaj duel – izjavio je Sferopulos za klupski sajt.

S njim se slaže i igrač Dejan Davidovac, koji ističe koliko su naporni ovi dvoboji posle evroligaških izazova.

Očekuje nas vrlo teška utakmica, jer svi ovi mečevi nakon duela u Evrolige nisu laki. Moramo da se oporavimo energetski jer će Zadar biti spreman i motivisan za ovu utakmicu. Upozorenja nam nisu potrebna, znamo šta je bilo u Splitu – rekao je Davidovac.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter