0
Domaći fudbal
Partizan v Cukaricki Serbian Super Liga 2024 2025

FOTO: Starsport

(POLUVREME) IZNENAĐENJE U HUMSKOJ: Čukarički vodi nakon prvog dela igre! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.24 u 16:50

Kraj prvog dela igre!

Fudbaleri Partizana u subotu od 15.55 na svom stadionu, igraju premijerni meč pod novom upravom, a rival crno- belih je Čukarički.

Partizan želi da dođe do četvrtog trijumfa u nizu a iznenađenje u sastavu je Arijaga na štoperu, kao i Nikolić u špicu napada, koji je zamenio Jovanovića koji se nije proslavio u Novom Pazaru.

Partizan (4-2-3-1)Jovanović – FilipovićIlićArijaga, Jurčević – OvusuKovač – ZubairuNathoKalulu – Nikolić.

Čukarički (4-2-3-1)Mirković – StankovićStevanović, JovanovićMiloš Cvetković – SisokoDocić – TufegdžićMiladinovićIvanović – Mihajlo Cvetković.

Rezultat nakon uvodnih 45 minuta iznosi 0:1.

Nije bilo ozbiljnijih prilika u uvodnih 20 minuta na meču, već su protivnici odmeralavli snage na sredini terena bez konkretnih šansi. Međutim za crno-bele je usledio šok u 24 minutu kada je na 25 metara od gola, Birbas Natho izgubio loptu, koju je ukrao Tufegžić i uposlio na drugoj stativi mladog Mihajla Cvetkovića.

U 29. minutu domaći tim je imao slobodan udarac ali je Arijaga šutirao preko gola. U 41. minutu Partizan je imao lepu šansu preko Zubairua, koji je dobio dugu loptu od Nikolića ali je njegov pokušaj izblokiran pa je Partizan dobio korner nakon čega je Partizan napravio faul u napadu. Stegao je domaćin u poslednjih 5 minuta poluvremena, gosti nisu uspevali da povežu 3 pasa, ali crno- beli nisu uspeli da zatresu mrežu golmana gostiju. Imali su sreće domaćini u 46. minutu kada je Cvetković umalo udvostručio rezultat ali je lopta završila na stativi gola Jovanovića. U 48. minutu Tufegdžić obara Natha prilkom kontre te dobija zasluženi žuti karton.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter