0
AdmiralBet ABA Liga
Partizan Krka

FOTO: X/@PartizanBC

PARTIZAN VODI NA POLUVREMENU: Krka pruža dobar otpor!

Objavljeno: 26.10.24 u 19:42

Crno-beli vode na poluvremenu!

Košarkaši Partizana dočekuju Krku iz Novog mesta u okviru šestog kola ABA lige. Rezultat na poluvremenu je 41:28 (18:16 23:12).

Crno-beli ulaze u ovaj duel posle neočikvanog poraza od Virtusa kod kuće, ali sa namerom da nastave svoju seriju bez poraza u ABA ligi. Sa druge strane, Krka se nalazi na devetom mestu sa skorom 2-3 i u ovaj duel ulazi bez velikog opterećenja s obzirom da su totalni autsajderi.

Prvu četvrtinu su Slovenci bolje otvorili, imali su u jednom trenutku i plus 7. Krka je vodila dva minuta do kraja prve deonice, ali su je crno-beli bolje zatvorili. Rezultat posle 10 minuta igre bio je 18:16 za Partizan. Najefikasniji bili su Vošington sa 6 za Partizan, Čebašek sa 9 za Krku.

U drugoj četvrtini su crno-beli preuzeli inicijativu, prave seriju 11:2 i odlaze na maskimalnih plus 10. Nisu uspeli košarkaši Partizana da naprave osetniju raziliku, Slovenci borbenošću pružaju dobar otpor igračima Željka Obradovića. Mitar Bošnjaković je uz zvuk sirene pogodio trojku i odveo Partizan na maksimalnih plus 13. Najefikasniji na poluvremenu su Ajzea Majk sa 7 poena i Jakob Čebašek sa 9.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter