0
Domaći fudbal
Partizan v Cukaricki Serbian Super Liga 2024 2025

during the round 13 Mozzart Bet Serbian Super Liga match between Partizan and Cukaricki at Partizan Stadium (Stadion Partizana, JNA) on 26 October, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

ČUKARIČKI ŽESTOKO OŠTEĆEN PROTIV PARTIZANA?! Oglasio se bivši sudija i analitičar suđenja! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.24 u 23:40

Mnogo prašine je digao današnji meč u Humskoj!

Partizan je u subotu od 15:55 časova igrao na domaćem terenu protiv Čukaričkog pred prepunim tribinama gde je pobedom od 3:1 uspešno nastavio pobednički niz započet protiv Lučana pre tri kola.

Ipak, mnogo prašine podigla je ova pobeda crno-belih, a oglasio se Rade Đurović, nekadašnji sudija i analitičar suđenja koji ističe da je morao da bude sviran, odnosno barem pregledan potencijalni kazneni udarac za Čukarički.

„Prekršaj za kazneni udarac za Čukarički, nagazio ga je igrač Partizana. Nehotice ili ne, nema veze, bitno je samo za disciplinsku meru. Zašto se (K)VAR nije oglasio ostaje misterija, kao i mnogo puta do sada. Isto tako je bio prekršaj i za kazneni udarac za Partizan, samo što je dosuđen.“ – napisao je popularni Raka na Tviteru.

Standings provided by Sofascore

 

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter