0
Evrokupovi
Screenshot 2024 10 26 131306

FOTO: Printscreen

ALEKSANDAR VUČIĆ RAZOČARAN NASTUPOM ZVEZDE U MONAKU: „Kao da igrate protiv četvrtoligaša“! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.24 u 13:13

Predsednik Srbije veruje u Zvezdu, i trenera Milojevića!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u utorak u Monaku sa 5:1 u okviru trećeg kola Lige šampiona, pa su nakon tri kola jedna od šest ekipa koja nije osvojila ni bod.

Crveno- beli su bili konkurentni u prvom poluvremenu da bi u nastavku doživeli brodolom. Tim povodom, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je u gostovanju na TV Prva, istakao da je utakmica bila jako teška za gledanje:

– Zvezda mora biti mnogo jača od onoga što je bila u Monaku, verujem i da će biti. Ono je bilo teško za gledanje, teško, mnogo teško za gledanje. Ne zbog rezultata… Da Real Dortmundu pet golova u jednom poluvremenu. Drugačiji je fudbal danas, mnogo se više golova daje, brži su fudbaleri, fizička sprema je mnogo istaknutija nego pre. Veća je razlika između top igrača u odnosu na druge. – dodaje prvi čovek države.

Nije problem rezultat, već igra:

– Nije tu pitanje rezultata, igra je bila kao da igrate protiv četvrtoligaša otprilike. To je loše, biće bolja Zvezda, ja verujem u trenera Milojevića – zaključio je Aleksandar Vučić.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter