0
Domaći fudbal

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Cukaricki and Partizan at stadium FK Cukaricki on April 14, 2024 in Beograd, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

VELIKO INTERESOVANJE ZA PARTIZANOV MEČ PROTIV ČUKE: Traži se karta viška! (FOTO)

Objavljeno: 25.10.24 u 19:26

Čini se da će Partizan na svom stadionu imati veliku podršku posle dužeg vremena!

Zbog najavljenih promena u rukovodstvu fudbalskog kluba Partizan, na narednom meču crno-belih u okviru Superlige Srbije očekuje se izuzetno velika poseta.

Ekipa Partizana će u 13. kolu na svom stadionu ugostiti Čukarički, a navijači crno-belih se, prema trenutnim informacijama, pripremaju da u velikom broju podrže svoj tim.

„Grobari“ su potvrdili da će se od ove utakmice vratiti na južnu tribinu, koja će ovog puta, za razliku od prošlih mečeva u sezoni, biti ispunjena najvatrenijim pristalicama Partizana.

Interesovanje za utakmicu potvrđuje i fotografija objavljena na Partizanovoj društvenoj mreži „X“ gde je zabeležen red na prodajnom mestu, što jasno pokazuje kolika je želja navijača da budu deo ovog događaja.

Pored toga, zahvaljujući saradnji fudbalskog i košarkaškog kluba Partizan, svaki navijač koji obezbedi ulaznicu za meč protiv Čukaričkog moći će istu kartu da iskoristi za ulaz na nivo 400 Beogradske arene, gde će košarkaši Partizana igrati protiv Krke istog dana.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter