0
Domaći fudbal

from left Zeljko Rebraca, Sasa Pavlovic, Slavko Vranes and Novica Velickovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKA PODRŠKA ZA PARTIZAN PRED MEČ SA ČUKARIČKIM: Čuveni košarkaš obišao novu upravu! (FOTO)

Objavljeno: 25.10.24 u 16:06

Veliki je Partizanovac nekadašnje krilo Klivlenda!

Partizan u subotu protiv Čukaričkog na svom stadionu igra meč premijerno pred novom upravom, a posetio ih je i veliki Partizanovac i košarkaš Saša Pavlović.

On je kupio kartu za pomenuti meč, sa kojom će automatski imati ulaz na meč ABA lige koji Partizan igra sa Krkom.

– Kao podršku FK Partizan, Saša Pavlović je posetio crno-bele i kupio kartu za sutrašnju utakmicu FK Partizan – FK Čukarički!

Ista ulaznica važi i za meč ABA lige, KK Partizan Mozzart Bet – KK Krka Novo Mesto, koji počinje u 19 časova – napisao je klub.

Takođe, interesantno je naglasiti i da je Saša Pavlović bio razlog da nova upravak FK Partizan promeni mišljenje. Oni su želeli da obraduju navijače i puste besplatan ulaz na stadion.

Onda se pojavio Pavlović i zatražio da kupi ulaznice. Kada legenda kluba kao što je on zatraži da kupi ulaznice, onda moraju i svi ostali, kako bi pomogli klubu, stav je uprave.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter