0
Evrokupovi
Crvena Zvezda Zenit, friendly 23.3.2024

Red Star fans wave Russian and Serbian flags during an International friendly soccer match between Red Star (Crvena Zvezda) and Zenit St. Petersburg at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, on March 23, 2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SRBIJA BEZ POBEDE U EVROPSKIM TAKMIČENJIMA GOTOVO DVE GODINE: Znate li ko je poslednji slavio?!

Objavljeno: 25.10.24 u 09:37

Loš podatak!

Fudbaleri TSC-a pretrpeli su težak poraz na domaćem terenu u Bačkoj Topoli od poljske Legije iz Varšave, koja je slavila rezultatom 3:0 u drugom kolu Lige konferencija.

Ovo znači da Srbija i dalje nema trijumf u evropskim takmičenjima nakon pet odigranih mečeva njenih predstavnika, a ni prošle godine niko nije ubeležio pobedu.
Poslednji tim koji je slavio u nekom evropskom takmičenju pod srpskom zastavom bio je zapravo Partizan.

Crno-beli su februara 2023. godine u Moldaviji minimalno savladali tamošnjeg šampiona Šerif u okviru šesneastine finala Lige konferencija.

Ipak to nije bilo dovoljno da se prođe dalje, jer su izabranici Gordana Petrića rutirani na svom terenu u revanšu rezultatom1:3 i tako ispali iz takmičenja.

Od tada je prošlo 20 meseci, a crno-beli u međuvremenu drugu godinu za redom nisu ni uspeli da izbore plasman u UEFA takmičenja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter