0
Fudbal
saudint

FOTO: Printscreen/Instagram/@saudint

SAUDIJCI ŽELE DA RASKINU UGOVOR SA POZNATIM TRENEROM: Takav scenario bi italijanskom stručnjaku doneo neverovatnih 70.000.000 evra! (FOTO)

Objavljeno: 25.10.24 u 22:42

To bi bila rekordna otpremnina u istoriji trenerskog posla!

Fudbalski savez Saudijske Arabije i selektor Roberto Manćini trenutno su u pregovorima o mogućem sporazumnom raskidu ugovora.

Italijan je preuzeo saudijsku reprezentaciju pre nešto više od godinu dana, ali je u tom periodu ostvario samo sedam pobeda u 18 utakmica, uz pet remija i šest poraza.

Poslednji remi protiv Bahreina, pet dana posle poraza od Japana rezultatom 0:2, izazvao je veliko nezadovoljstvo među saudijskim navijačima, što je dovelo do reakcije čelnih ljudi Fudbalskog saveza Saudijske Arabije, prema informacijama koje prenosi Rijad TV.

Manćini, koji prema medijskim izveštajima zarađuje 30 miliona evra godišnje i važeći ugovor ima do leta 2027. godine, trenutno je jedan od najplaćenijih trenera u svetu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HotSport Podkast 🎬 (@hotsport.podkast)

Prema najnovijim informacijama, sporazumni raskid ugovora mogao bi mu obezbediti otpremninu od čak 70 miliona evra, što bi bila rekordna otpremnina u istoriji fudbalskog trenerskog posla.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter