0
Domaći fudbal
Cukaricki v Novi Pazar Mozzart Super League Season 2023/2024

FOTO: STARSPORT

RASIM LJAJIĆ O NASLEDNIKU IVICE ILIEVA: „U ovom trenutku ne razmišljamo o imenovanju novog sportskog direktora“

Objavljeno: 25.10.24 u 20:45

„Niti je to tema u Partizanu“

Zlatko Zahovič se pominjao kao potencijalno rešenje za poziciju sportskog direktora Partizana nakon odlaska Ivice Ilieva, ali predsednik kluba, Rasim Ljajić, odlučno je opovrgao ove glasine.

U ovom trenutku ne razmišljamo o imenovanju novog sportskog direktora posle odlaska Ivice Ilieva, niti je to tema u Partizanu. Imamo mnogo prečih, urgentnijih kojima smo svakodnevno zaokupljeni poslova. Imamo svetska imena – Predraga Mijatovića i Danka Lazovića, koji sa punim poverenjem kompletne Privremene komisije, kluba i navijača brinu o sportskom sektoru sada i ubuduće i nemamo nijedan razlog da menjamo bilo šta u tom pogledu – izjavio je Ljajić za Telegraf.

Prošle nedelje u Partizanu je imenovana nova uprava sa Ljajićem na čelu, a glavni prioritet je finansijska stabilnost kluba. Ljajićevi najbliži saradnici su Predrag Mijatović i Danko Lazović, a ovaj tandem uživa i poverenje navijača, koji su podržali promene i najavili povratak na južnu tribinu stadiona u Humskoj, gde će već sutra, od 15:55, prisustvovati gradskom derbiju protiv Čukaričkog.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter