0
Evroliga
Euroleague

FOTO: Printscreen/Euroleague

PAO BOLJI OD FENERA U ISTANBULU: Prošlogodišnji osvajač Evrolige se mučio, ali ipak savladao četu Jasikevičijusa! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 25.10.24 u 22:15

Na jedvite jade, pobeda ekipe Ergina Atamana!

Košarkaši Panatinaikosa zabeležili su treću pobedu u Evroligi, savladavši Fenerbahče na gostujućem terenu rezultatom 81:76.

Kendrik Nan je predvodio grčki tim sa 15 poena, dok je Matijas Lesor dodao 14.

Bivši igrač Fenerbahčea, Kostas Slukas, bio je jedan od ključnih igrača u pobedi, sa svojih 13 poena.

Tarik Biberović je bio najbolji u redovima Fenerbahčea sa 16 poena i šest skokova, a pratili su ga Boldvin sa 14 i Kolson sa 11 poena. Marko Gudurić, srpski reprezentativac, dodao je devet poena za turski tim.

Panatinaikos je brzo preuzeo kontrolu, završivši prvi kvartal sa vođstvom 21:15. Do poluvremena su povećali prednost na dvocifrenu razliku od 12 poena, zahvaljujući dalekometnim šutevima i stabilnoj odbrani.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Tokom treće četvrtine, tim iz Atine održavao je prednost, koja je uglavnom bila oko deset poena, ostavljajući domaće navijače sve zabrinutijim.

Međutim, Fenerbahče je u poslednjoj četvrtini uspeo da napravi veliki povratak. Serijom od 11:0 preokrenuli su rezultat i poveli šest minuta pre kraja. U napetoj završnici, Fener je imao prednost 73:72 na 90 sekundi do kraja, ali Panatinaikos je zadržao smirenost i zabeležio pobedu rezultatom 81:76.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Panatinaikos će u narednom kolu igrati protiv Makabija, dok će Fenerbahče dočekati ekipu Asvela na svom parketu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Panathinaikos BC (@paobcgr)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter