0
Domaći fudbal
image00004 (1)

FOTO: FK Vojvodina

NOVOSADSKA DECA OBOŽAVAJU NENADA LALATOVIĆA: Pogledajte šta je fenomenalni trener pričao sa mladim fudbalerima! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.24 u 10:22

Kakav je car Lalatović!

Mali fudbaleri iz naše škole imali su jedinstvenu priliku da se susretnu sa šefom stručnog štaba, Nenadom Lalatovićem, u trofejnoj sali kluba. Njihova pitanja bila su iskrena i direktna, pružajući trenerevu perspektivu kao nikada do sada.

Omiljeni igrač?

Na pitanje ko mu je omiljeni igrač, Lalatović se našalio: „Uh… Ko postigne gol protiv OFK Beograda, on će biti moj omiljeni!“ Smešak na licu jasno je govorio o njegovom poštovanju prema svakom članu tima.

Gol protiv Partizana ili u Ligi šampiona?

„Partizanu sam mnogo puta davao golove, pa sada biram Ligu šampiona,“ rekao je Lalatović, otkrivajući svoj san da sa Vojvodinom igra grupnu fazu u Evropi.

Kako se oseća zbog ljubavi navijača?

„Iskrena ljubav prema klubu donosi ljubav navijača. Jako sam srećan što treniram Vojvodinu i to navijači osećaju,“ istakao je Lalatović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Ciljevi na tabeli

Na pitanje o plasmanu, rekao je: „Minimum treći. Vojvodina ne sme biti ispod toga, ali ja sanjam drugo mesto.“

Osvajanje Kupa Srbije

O osvajanju Kupa Srbije protiv Partizana, Lalatović je podelio najlepši trenutak svoje karijere: „To je moj najveći uspeh kao trenera.“

Osećaj kod poslednjeg penala

„Za infarkt. Četiri polufinala, tri poraza od Partizana, a onda konačna pobeda. Bio sam pod ogromnim stresom, ali na kraju smo uzeli ono što smo zaslužili.“

Najbolji igrač

Na pitanje ko je najbolji igrač koji je trenirao, odgovorio je: „Nikola Drinčić. Njegova posvećenost i radna etika su ga učinili vrhunskim igračem.“

Buduća pojačanja

„Treba nam napadač i zadnji vezni. Uz to, mislim da možemo biti treći i osvojiti Kup Srbije.“

Savet mališanima

„Lalatović je zaključio svojim savetom: ‘Manje telefona, više druženja i igre. Kada sam bio u vašim godinama, fudbal mi je bio ceo dan.'“

Nakon ovog inspirativnog susreta, dogovoreno je da ovakva druženja postanu redovna praksa. Uživali su i trener i mališani, pokazujući da je Voša sistem u kojem svi učimo jedni od drugih.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter