0
Evropske lige
Chris Wood

FOTO: Printscreen/Instagram/officialnffc

MOĆNI KRIS VUD SRUŠIO LESTER: Notingem upisao drugu uzastopnu pobedu, Milenković odigrao ceo meč! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.24 u 23:35

Notingem sada ima dve vezane pobede i nalazi se na petom mestu koje vodi u Ligu Evrope.

Fudbaleri Notingem Foresta otvorili su deveto kolo Premijer lige pobedom na gostovanju Lesteru, savladavši ih na stadionu „King Pauer“ rezultatom 3:1.

Ključni igrač meča bio je Kris Vud, koji je u drugom poluvremenu postigao dva pogotka i osigurao pobedu timu Nuna Espirita Santa.

Notingem je poveo u 16. minutu golom Rajana Jejtsa, ali je radost gostiju kratko trajala, jer je Džejmi Vardi ubrzo izjednačio.

Rezultat 1:1 ostao je na semaforu do kraja prvog poluvremena, nakon čega je Vud započeo svoj šou. Samo dva minuta po nastavku igre, sjajno je iskoristio Andersonov pas i precizno pogodio donji ugao. Nakon toga, u 60. minutu, kaznio je grešku odbrane Lestera, lako postigavši svoj drugi gol na utakmici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nottingham Forest (@officialnffc)

Vudu su ovo bili šesti i sedmi gol sezone, što ga svrstava odmah iza vodećeg strelca Premijer lige, Erlinga Halanda, koji ima deset golova.

Od dolaska portugalskog trenera u decembru, Vud je postigao 17 golova u Premijer ligi, a samo Haland (18) ima više u tom periodu.

Na ovom meču svih 90 minuta za Forest je odigrao Nikola Milenković.

Nakon serije od tri utakmice bez pobede, Notingem sada ima dve vezane pobede i nalazi se na petom mestu koje vodi u Ligu Evrope. Sledeću utakmicu igraju protiv Vest Hema na domaćem terenu.

Lester je trenutno na 14. mestu i priprema se za naredni meč protiv Ipsviča u gostima, nakon što im je ova utakmica prekinula niz od dve uzastopne pobede.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter