0
Domaći fudbal

Marko Docic Cukaricki - Crvena Zvezda Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 10.11.2022. Novembar 10. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MARKO DOCIĆ PRED DUEL SA CRNO-BELIMA: „Partizan ima igrače sa ekstra kvalitetom“

Objavljeno: 25.10.24 u 19:37

„Crno-beli su u dobrom nizu“

Kapiten fudbalskog kluba Čukarički, Marko Docić, istakao je danas da je Partizan veoma kvalitetan tim sa izuzetnim igračima.

U 13. kolu Superlige Srbije, Čukarički će sutra odmeriti snage sa Partizanom na njihovom terenu, a početak susreta zakazan je za 15.55 časova.

– Odlična ekipa, iako nisu krenuli najbolje. Imali su dosta problema na startu sezone, ali Partizan ima igrače sa ekstra kvalitetom. Ako bih nekog morao da izdvojim, to su sjajni stranci, ali i dvojica bivših igrača Čukaričkog, Stefan Kovač i Đorđe Jovanović. Takođe, crno-beli su u dobrom nizu, imaju tri pobede, mnogo im je značila poslednja protiv Novog Pazara, posebno zbog načina na koji je ostvarena – rekao je Docić, prenosi klupski sajt.

Docić je takođe naglasio da ekipa Čukaričkog ne treba da se plaši izazova pred sobom.

U ovakvim mečevima, vrlo je bitno da koristimo svaku priliku koja nam se bude ukazala, nadam se da će i realizacija biti bolja nego u prethodnom meču protiv Napretka. Svakako se radujemo predstojećoj utakmici i siguran sam da ćemo biti maksimalno spremni za sva iskušenja. Nama bi bod ili eventualna pobeda protiv Partizana mnogo značila, i bodovno i na polju samopuzdanja – izjavio je Docić.

Čukarički trenutno zauzima petu poziciju na tabeli Superlige Srbije sa 19 osvojenih bodova, dok je Partizan, sa bodom više, na četvrtom mestu.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter