0
Evroliga
Barca Basket

FOTO: Printscreen/Instagram/Barca Basket

EVROLIGA: Panter predvodio Barsu do pobede protiv Asvela, Bajern savladao Olimpijakos! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 25.10.24 u 23:12

 

Košarkaši Barselone slavili su na domaćem terenu u „Blaugrani“ protiv Asvela sa 90:83, u petom kolu Evrolige. Iako su igrali pred domaćom publikom, Barselona je ponovo imala napetu utakmicu, u kojoj su se ekipe smenjivale u vođstvu čak 18 puta.

Asvel je bio konkurentan zahvaljujući snažnom nastupu četvorke Maledona, Sakoua, De Koloa i Kaudija, što je donelo konstantan egal.

Barselona je posezala za šutevima za tri poena, ali i oslanjala se na Kevina Pantera, koji je još jednom bio impresivan. Postigao je 20 poena i pogodio ključne šuteve u završnici, dok je Jan Veseli dodao 14 poena. Na drugoj strani, Teo Maledon je briljirao za Asvel sa 21 poenom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Barça Basket (@fcbbasket)

U međuvremenu, Bajern je priredio iznenađenje na svom parketu u Minhenu, savladavši Olimpijakos sa 84:80. Karsen Edvards odigrao je meč karijere sa 30 poena, uz podršku Devina Bukera sa 20 poena. Saša Vezenkov je bio najistaknutiji kod Olimpijakosa sa 16 poena i sedam skokova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FC Bayern Basketball (@fcbayernbasketball)

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter