0
Evroliga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PRVI REČI SFEROPULOSA NAKON PORAZA OD REALA: Grčki stručnjak otrkio šta nije funkcionisalo u Zvezdinoj igri!

Objavljeno: 24.10.24 u 23:22

„Mislim da nismo igrali čvrsto koliko smo hteli“

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sa 95:72 na gostovanju Real Madridu u okviru 5. kola Evrolige.

Crveno-beli su odgrali svoju najslabiju utakmicu u evropskoj sezoni, što je rezultiralo njihovim drugim porazom u elitnom takmičenju.

Zvezda je večeras izgledala daleko ispod svog standardnog nivoa, a nedostatak Džoela Bolomboja zbog povrede i Nemanje Nedovića, koji je ostao van tima zbog preventivnih mera, dodatno je otežao situaciju za trenera Janisa Sferopulosa.

Nakon utakmice, trener crveno-belih kratko je prokomentarisao razloge slabog izdanja svoje ekipe.

Mislim da nismo igrali čvrsto koliko smo hteli, to je najbitnije. Trebalo je da budemo agresivniji, da igramo bolju odbranu, naravno. U napadu da igramo pametnije. Bilo je trenutaka kada smo loše čitali igru na obe strane terena i moramo iz toga da naučimo – izjavio je Sferopulos.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter