0
Evroliga
Fenerbace Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade Turkish Airlines EuroLeague

Tarık Biberovic, #13 of Fenerbahce Beko Istanbul, Tyler Dorsey, #27 of Fenerbahce Beko Istanbul and Marko Guduric, #23 of Fenerbahce Beko Istanbul celebrate during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Fenerbahce Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Ulker Sports And Event Hall on January 09, 2024 in Istanbul, Turkey. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PROPUSTIO ZVEZDU ALI ĆE BITI SPREMAN ZA PARTIZAN: Fenerbahče sa igračem koji je umeo da zatrpa koš crno-belih napada „Parni valjak“! (FOTO)

Objavljeno: 24.10.24 u 14:47

Fenerbahče jači za Srbina!

Srpski reprezentativac Marko Gudurić uskoro bi mogao nazad na teren nakon što je propustio utakmicu sa svojim bivšim klubom, u kojoj je Crvena zvezda priredila iznenađenje i slavila u sred Istanbula.

Kako javlja novinarka grčkog „Sport24“ Vasiliki Karamuza, Gudurić je ponovo počeo da trenira i biće na raspolaganju treneru Jasikevičijusu u meču sa Panatinaikosom.

Ovo su odlične vesti za turskog velikana pre svega zbog loše forme Vejda Boldvina kao i povrede Skotija Vilbekina. Gudurić je u prošlosti imao sjajna izdanja protiv Partizana a nema sumnje da će i ovoga puta biti silno motivisan.

Pored Gudurića, novo pojačanje Skajlar Mejs bi takođe mogao da debituje, dok je centar Sertač Šanl i dalje povređen.

Utakmica Partizana i Fenerbahčea zakazana za petak, 1. novembra.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter