0
Evroliga
PARTIZAN VIRTUS 32

FOTO: Starsport

KAPITEN PARTIZANA SAMOKRITIČAN: Evo šta je rekao nakon poraza od Virtusa! (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.24 u 09:07

Kapiten crno-belih imao šta da kaže!

Nakon serije pobeda u svim takmičenjima, košarkaši Partizana su sinoć u Beogradskoj areni poraženi od ekipe Virtusa iz Bolonje, rezultatom 70:69, i sada posle pet evroligaških kola imaju učinak od dve pobede i tri poraza.

Nakon meča, za medije je govorio kapiten crno- belih, Vanja Marinković koji je istakao razloge poraza:

-Mislim da je njihov ofanzivni skok presudio. Tačnije, imali su dosta ofanzivnih skokova, to je neka stvar koja nas prati od početka sezone, što dopuštamo protivniku. I – opet – loš početak drugog poluvremena. Pogotovo kada igramo kući, to ne smemo sebi da dopuštamo. U Zadru smo se izvukli, danas nismo. Mislim da su to ključne stvari- rekao je kapiten crno-belih.

Da li je Partizan forsirao šut za 3 poena

-Okej, možda jeste malo. Ali mislim da su to bili otvoreni šutevi. Možda neki nisu. U svakom meču imaš dobre i loše šuteve. Danas nisu ušli. Biće dana kada će ući, kako što je bili protiv Makabija ili Bajerna. Ne bih rekao da smo nešto forisrali šuteve.- dodaje Marinković.

Partizan je prekinuo seriju pobeda:

-Dobro počnemo… Sigurno će to da izgleda dobro. Dobro smo krenuli, pa je onda došao mali pad u drugom poluvremenu. Tu su se desili neki prazni minuti koje mi ne smemo da imamo. Pogotovo kad igramo kući, posebno kad igraš Evroligu. Drugo poluvreme smo otvorili loše, oni su se vratili serijum 5 ili 6 nula. Što je bilo dovoljno je bilo timu kao što je Virtus sa 0-4, koji želi da pobedi, pogotovu ovde, pred ovakvim navijačima. Za nas je to nedopustivo-, zaključio je Marinković.

0
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter