0
AdmiralBet ABA Liga
Partizan Mozzart Bet Belgrade v Cibona AdmiralBet ABA League 2024 2025

Partizan Mozzart Bet Belgrade v Cibona AdmiralBet ABA League 2024 2025

SA JNA BESPLATNO U ARENU: Prvi znaci saradnje košarkaškog i fudbalskog kluba Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 23.10.24 u 16:22

Lepa akcija!

Košarkaški klub Partizan priprema specijalnu akciju za navijače povodom šestog kola ABA lige protiv Krke, koje će se održati ove subote.

Kako bi omogućio fanovima da prate i fudbalski susret između Partizana i Čukaričkog, klub je odlučio da pomeri početak košarkaškog meča za sat vremena. Umesto u 18.00, utakmica će početi u 19.00, čime se želi omogućiti ljubiteljima crno-belih da prisustvuju oba događaja istog dana. Fudbalska utakmica na stadionu Partizana je zakazana za 15.55.

Ova akcija nosi slogan „Sa JNA besplatno u Arenu“, a cilj je da se što više navijača uključi u oba važna sportska događaja.

Takođe, klub je najavio da će prioritetna prodaja ulaznica za članove Kluba početi već u četvrtak, 24. oktobra, tačno u podne. Ova ponuda će važiti samo za Nivo 200, lože i mesta pored terena, a svaki član će imati pravo da kupi dve ulaznice po jednoj članskoj karti.

Slobodna prodaja ulaznica počinje dan kasnije, 25. oktobra, u 12 časova, i odvijaće se onlajn, kao i na blagajnama Beogradske arene (blagajna sever), te na Efinity prodajnim mestima (TC Rajićeva, Sava Centar i Dom omladine).

Ovaj potez kluba naglašava njihovu posvećenost navijačima, omogućavajući im da u potpunosti uživaju u bogatom sportskom vikendu posvećenom crno-beloj porodici.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter